23 jun 2013, 16:35

Ще го накарам... 

  Poesía » Otra
508 0 0

Ще хвана Дявола и ще го разпъна

на кръст в моята душа,

а после с любов ще го обвия,

за да престане да тормози той света.

 

Ще го накарам да почувства,

че по-добре е да обича той.

Ще го накарам да забрави

омразата и злото в живота свой.

 

Тогава пак свободна ще е светлината.

С добро и обич тя ще осветли света.

Тогава пак свободна ще е знам душата,

                                                     с любов да среща всеки по света…

 

                                                                                                             РМ

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??