Ще хвана Дявола и ще го разпъна
на кръст в моята душа,
а после с любов ще го обвия,
за да престане да тормози той света.
Ще го накарам да почувства,
че по-добре е да обича той.
Ще го накарам да забрави
омразата и злото в живота свой.
Тогава пак свободна ще е светлината.
С добро и обич тя ще осветли света.
Тогава пак свободна ще е знам душата,
с любов да среща всеки по света…
РМ
© Росица All rights reserved.