30 jun 2007, 13:06

Ще крещя 

  Poesía
904 0 4
Ще крещя със пълна сила,
ще крещя, че те обичам,
ще крещя, за да ме чуят
даже силите космически!

Ще напиша на небето,
колко много те желая
и без тебе знай сърцето
ми не може да изтрае.

Ще крещя, за да ме чуеш,
ще крещя, да го запомниш.
Ще крещя аз като луда.
Ще крещя, колкото мога.

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??