29 nov 2008, 11:15

Ще ли чуеш 

  Poesía » De amor
461 0 1

Твоите очи са кадифени рози,

рози, рози, вий със черен цвят,

може би от вас изпаднах аз в хипноза,

не намирам аз от вас рахат,

ще ли чуеш моя зов така печален,

ще ли съм любима аз за теб,

ще ли бъдеш ти от мене нежно гален,

не бъди към мене тъй свиреп.

 

Болна съм от тебе - боледувам,

прикована съм от тебе на легло,

щото аз за теб, за теб тъгувам,

няма ли да свърши туй тегло.

© Живка Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??