4 mar 2016, 19:17

Ще ме болиш 

  Poesía » De amor
389 0 3


В съня ти бездомна ще дойда,
когато нощта се разлиства
и рони звездите със пръсти,
в душата ми буря поройна.

 

И няма да бъда свенлива,
дори със сърце натежало
и мокро лице побеляло,
отново ще бъда красива!

 

С устни по теб ще танцувам,
тихо ще шепна “Обичам те!“,
съмнения пак ще събличам,
в чувства пенливи ще плувам.

 

От съня със теб ще си тръгна,
ти трън във сърцето ще бъдеш
и ще ме болиш, ще раняваш,
но Обич, не ще те изтръгна!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??