22 jun 2012, 12:27

Ще ме обичаш ли, Море? 

  Poesía » Otra
559 0 7

Пронизващ поглед.

Тишината

се чупи и забива в мен.

Ранена чайка с вик се мята

по пясъка,

така студен.

Отново поглед.

Вледеняващ.

А милостиня-слънчев лъч

за кратко ме постопля вляво...

От близък бар пиянска глъч…

Не виждам поглед.

Ослепявам.

И да не чувах... най-добре.

Ще стана пяна, морска пяна.

Ще ме обичаш ли, Море?

 

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??