17 may 2006, 21:30

Ще ме търсиш 

  Poesía
1017 0 1
                                                     Ще ме търсиш
Ще ме търсиш някога, аз зная,
ще ти липсвам, както ти на мен,
ще страдаш, както страдам аз,
ще плачеш, както плача аз,
ще казваш ти, че ме обичаш,
но тогава аз ще заобичам друг, както ти обичаш нея,
ще ме молиш аз да ти простя,
но ще те погледна с насмешка и ще тръгна,
както ти постъпи с мен,
вярвай, че така ще стане,
ще се молиш ти, но ще си сам,
както съм сама и аз...

© Анна Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??