17.05.2006 г., 21:30 ч.

Ще ме търсиш 

  Поезия
1014 0 1
                                                     Ще ме търсиш
Ще ме търсиш някога, аз зная,
ще ти липсвам, както ти на мен,
ще страдаш, както страдам аз,
ще плачеш, както плача аз,
ще казваш ти, че ме обичаш,
но тогава аз ще заобичам друг, както ти обичаш нея,
ще ме молиш аз да ти простя,
но ще те погледна с насмешка и ще тръгна,
както ти постъпи с мен,
вярвай, че така ще стане,
ще се молиш ти, но ще си сам,
както съм сама и аз...

© Анна Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??