28 sept 2013, 0:08

Ще мога да простя 

  Poesía » Otra
588 0 6

Ще те почакам – после ще говорим,
и тази вечер няма да съм с теб.
Събуждаш в мен хроничната умора
и ме превръщаш във бурканче с лед,

с което ежедневието охлаждаш,
а аз покорно вътре се топя –
недей, дори не си помисляй даже,
че и това ще мога да простя...

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??