23 oct 2011, 16:56

Ще можем ли света да променим? 

  Poesía » Otra
948 0 33

Живеем в свят, изпълнен с тъга.

Свят, пълен с корупция, убийства.

Как искам с нещичко да допринеса,

да има мир в моята родина.

 

Безсилна съм, това го знам!

И може би не съм единствена.

Все някъде в таз страна

други като мене има.

 

Живеем в свят, изпълнен с тъга.

Но как промяна някаква ще има?

Когато всеки е навел глава,

в заблуда животът ни премина.

 

Приветствам всички като мен!

Не се страхувайте, а говорете.

И нека да се съберем...

Промяната с дела вий направете.

 

Искам да вярвам, че от утрешния ден животът ни ще бъде по-добър!

© Ваня Атанасова - Панова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??