16 feb 2017, 21:44

Ще можеш ли... 

  Poesía » Erótica
1487 4 0

Obra no adecuada para menores de 18 años

Ще можеш ли дъха да си сдържиш,

докато с клепки по гърдите ти танцувам,

ще можеш ли до край да продължиш,

когато със език по тялото рисувам?

Ще можеш ли с единствено дихание,

целувката докрай да задържиш,

ще можеш ли без вик или стенание,

греховната ми страст да издържиш?

Ще можеш ли, кажи, да мислиш,

когато върху топлата ти плът горя,

ще можеш ли да продължиш да искаш,

да се отдръпна и до там да спра?

Ще можеш ли...

 

© Първолета Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??