16.02.2017 г., 21:44 ч.

Ще можеш ли... 

  Поезия » Еротична
1483 4 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Ще можеш ли дъха да си сдържиш,

докато с клепки по гърдите ти танцувам,

ще можеш ли до край да продължиш,

когато със език по тялото рисувам?

Ще можеш ли с единствено дихание,

целувката докрай да задържиш,

ще можеш ли без вик или стенание,

греховната ми страст да издържиш?

Ще можеш ли, кажи, да мислиш,

когато върху топлата ти плът горя,

ще можеш ли да продължиш да искаш,

да се отдръпна и до там да спра?

Ще можеш ли...

 

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??