9 dic 2011, 22:22

Ще можеш ли 

  Poesía » De amor
675 0 15

Навярно дълго си ме търсил

и в дългия си път си ме мечтал,

очаквал си да срещнеш ангел

и дяволски щастливия ми смях,

 

да те препъна в планини от радост,

от щастие да те удавя, да те спася

на гребена на най-високата вълна,

която любовта ми ще завихри.

 

А аз съм топла пепел на огнище,

в което къкри споделена тишина

и чаша с вино, ароматно и опиващо,

от мисълта, че някой ме обича.

 

Ще можеш ли такава да ме обичаш...

 

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??