11 nov 2008, 22:33

Ще можеш ли да си простиш за всичко 

  Poesía » Otra
2357 2 50

Вдъхновено от стиха на theheart_ofthefire (Ренета Бакалова) - И дълго те изплаквах. Да остана.

 
Кървят словата неразбрани.
В очите неразбиращо боли.
Стените посивяли са без обич.
С кинжали ме разсичаш. Без следи.

 
Парченцата прекрачи. Отмъсти ми.
Не ме позна. Ни вчера, ни сега.
От себе си издраска мойто име
и замени го с друго – Самота.

 
Изпи духа ми. Без сълзи, до дъно.
Но вътре в теб остана да горчи.
Аз вече ти простих. За всички рани.
А ти на себе си едва ли можеш да простиш
.

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??