27 feb 2023, 7:26

Ще ни шепнат в нощите дълги 

  Poesía » De amor
149 1 0
   
Ще ни шепнат в нощите дълги   

 

От сърцата на всички поети

ще изгреят слънца над света.

Като малки щастливи планети

ще се топлим на тях през нощта.

 

Ще ни шепнат във нощите дълги

за любов, красота и мечти.

Ще ни правят прекрасни, щастливи

и когато навън дъжд вали.

 

И във тонове нежни ще светят

всеки миг от живота ни те.

Ще ни радват, дори ще ни глезят,

ще ни носят безкрайно небе.

 

                Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??