От сърцата на всички поети
ще изгреят слънца над света.
Като малки щастливи планети
ще се топлим на тях през нощта.
Ще ни шепнат във нощите дълги
за любов, красота и мечти.
Ще ни правят прекрасни, щастливи
и когато навън дъжд вали.
И във тонове нежни ще светят
всеки миг от живота ни те.
Ще ни радват, дори ще ни глезят,
ще ни носят безкрайно небе.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени