29 jul 2011, 9:57

Ще оцелееме напук 

  Poesía
488 0 0

ЩЕ ОЦЕЛЕЕМЕ НАПУК
Смили се орехът и ме прибра
под своята хайдушка сянка...
И съпричастен, орехче ми пусна,
че празна е кърмилната ни БГ-нянка.

© Васко Кабаиванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??