29.07.2011 г., 9:57 ч.

Ще оцелееме напук 

  Поезия
460 0 0

ЩЕ ОЦЕЛЕЕМЕ НАПУК
Смили се орехът и ме прибра
под своята хайдушка сянка...
И съпричастен, орехче ми пусна,
че празна е кърмилната ни БГ-нянка.

© Васко Кабаиванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??