8 ago 2018, 13:42

Ще оцелея 

  Poesía » De amor
557 1 1

Не ме мисли, ще оцелея!
Аз хиляди любови преживях.
Да пиша само, друго не умея -
ще си поредната несбъдната мечта!

 

Но не вярвам да си ти последна,
ще срещна още хиляди.
В битката със любовта ще оцелея -
няма да оставя да ме победи!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много хубаво пожелавам ти го от сърце!!!
Propuestas
: ??:??