21 oct 2022, 20:17

Ще победя 

  Poesía » Civil, Otra
230 2 0

Ще победя

 

Знам, че ме чака нещо прекрасно,

нещо, което докосва душата.

И дори за много хора да е опасно

аз съм готова да рискувам в играта.

 

Знам, че не е лесно да се спечели,

но непременно ще победя самотата.

Преди мен и други са оцелели

с удоволствие ще и́ покажа вратата.

 

Да си върви и никога да не се връща,

дори за миг да не я срещна отново!

Мир и любов ще има в моята къща

не съм родена да бъда сама, а за слово.

 

Ще победя неправдите в живота,

ще победя сивотата, която ме залива.

Всеки ден се боря със страшна охота

много искам и трябва да бъда щастлива.

 

Ще напусна Ада на ежедневни терзания

и ще прегърна всичко хубаво, което желая.

Ще устоя на дълга редица от изпитания,

Боже, нека билетът ми бъде за Рая!

 

 

07.09.2022 г.

гр. Ракитово

 

© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??