Ще победя
Знам, че ме чака нещо прекрасно,
нещо, което докосва душата.
И дори за много хора да е опасно
аз съм готова да рискувам в играта.
Знам, че не е лесно да се спечели,
но непременно ще победя самотата.
Преди мен и други са оцелели
с удоволствие ще и́ покажа вратата.
Да си върви и никога да не се връща,
дори за миг да не я срещна отново!
Мир и любов ще има в моята къща
не съм родена да бъда сама, а за слово.
Ще победя неправдите в живота,
ще победя сивотата, която ме залива.
Всеки ден се боря със страшна охота
много искам и трябва да бъда щастлива.
Ще напусна Ада на ежедневни терзания
и ще прегърна всичко хубаво, което желая.
Ще устоя на дълга редица от изпитания,
Боже, нека билетът ми бъде за Рая!
07.09.2022 г.
гр. Ракитово
© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени