25 sept 2015, 7:40

Ще поседна 

  Poesía
415 0 5

Ще поседна сред нищото,

просто така -

без да мисля

и бавно ще дишам!

Ще усетя на вятъра тихата длан

как докосва косите ми

скришом...

Топлина ще поеме земята от мен,

а пък аз аромат ще попия -

необятния мирис на есенен ден,

завладяваща, силна магия!

Ще утихнат напълно

лица,

гласове,

запланувани дати с посока!

Ще поседна сред нищото

като дете

да послушам гласа

на живота!

 

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??