25.09.2015 г., 7:40 ч.

Ще поседна 

  Поезия
414 0 5

Ще поседна сред нищото,

просто така -

без да мисля

и бавно ще дишам!

Ще усетя на вятъра тихата длан

как докосва косите ми

скришом...

Топлина ще поеме земята от мен,

а пък аз аромат ще попия -

необятния мирис на есенен ден,

завладяваща, силна магия!

Ще утихнат напълно

лица,

гласове,

запланувани дати с посока!

Ще поседна сред нищото

като дете

да послушам гласа

на живота!

 

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??