"И това ще отмине" - пишело на онзи пръстен
Ще преболи и ще мине -
само имай малко търпение!
Няма вечно да страдаш
(нищо на този свят не е вечно!)
Ще се изцери най-после душата ти
от онази невъзможната,
неизпятата...
Ще се завръщам понякога само
в спомените ти
с очите на безсънни съзвездия нощни,
но ръцете ти няма да ме докоснат.
Ще ме откриваш безплътна
в огъня тихо загасващ,
в зеница на лято отминало.
Но няма дълго да те тревожа...
Ще преболи и ще мине.
Само имай малко търпение!
http://vbox7.com/play:973eecd54e
24.02.2010г
© Ваня Todos los derechos reservados