25 февр. 2010 г., 10:24

Ще преболи 

  Поэзия
942 0 7

                                             "И това ще отмине" - пишело на онзи пръстен

 

Ще преболи и ще мине -

само имай малко търпение!

 

Няма вечно да страдаш

(нищо на този свят не е вечно!)

Ще се изцери най-после душата ти

от онази невъзможната,

неизпятата...

 

Ще се завръщам понякога само

в спомените ти

с очите на безсънни съзвездия нощни,

но ръцете ти няма да ме докоснат.

Ще ме откриваш безплътна

в огъня тихо загасващ,

в зеница на лято отминало.

Но няма дълго да те тревожа...

 

Ще преболи и ще мине.

Само имай малко търпение!

 

http://vbox7.com/play:973eecd54e

24.02.2010г

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??