Красива си и в утрото без грим,
щом слънцето очите ти погали.
И в мене ти попиваш като дим
от огъня, чрез който ме разпалваш.
И аз трептя с изгарящо лице,
в миг обикнах те така до безразсъдност.
Защото си с най-светлото сърце,
от обич с теб в небето ще пребъдем!
© Аз Todos los derechos reservados