14 янв. 2017 г., 20:09

Ще пребъдем... 

  Поэзия » Любовная
379 1 5

Красива си и в утрото без грим,
щом слънцето очите ти погали.
И в мене ти попиваш като дим
от огъня, чрез който ме разпалваш.

 

И аз трептя с изгарящо лице,
в миг обикнах те така до безразсъдност.
Защото си с най-светлото сърце,

от обич с теб в небето ще пребъдем!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??