Jan 14, 2017, 8:09 PM

Ще пребъдем... 

  Poetry » Love
380 1 5

Красива си и в утрото без грим,
щом слънцето очите ти погали.
И в мене ти попиваш като дим
от огъня, чрез който ме разпалваш.

 

И аз трептя с изгарящо лице,
в миг обикнах те така до безразсъдност.
Защото си с най-светлото сърце,

от обич с теб в небето ще пребъдем!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??