14 mar 2010, 12:21

Ще се намеря ли 

  Poesía » Otra
820 0 2

Завръщах се отнякъде,

от лош сън.

Застинали писания

в безкрая на нощите.

Измръзнала от гаврата

на чуждото безумие,

завръщах се отнякъде,

от света на своето безумие.

Завръщах се

и виждах лъч

и топлина

на протегната ръка.

Завръщам се,

за да се намеря отново.

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??