Завръщах се отнякъде,
от лош сън.
Застинали писания
в безкрая на нощите.
Измръзнала от гаврата
на чуждото безумие,
завръщах се отнякъде,
от света на своето безумие.
Завръщах се
и виждах лъч
и топлина
на протегната ръка.
Завръщам се,
за да се намеря отново.
© Вяра Николова All rights reserved.