24 sept 2007, 16:38

Ще се намеря във очите ти 

  Poesía
725 0 16
Ще се намеря във очите ти,
във гънката от радост побеляла.
На спомена във шепота ухаен,
ще заблестя в косите посребряла.

Ще се усмихна в ъгъла на устните,
целували ме с жар и топлина,
на две-три преки от желаното,
ще те очаква моята душа.

Не бързай да ме връщаш в дланите,
там птици бели още спят
и клоните на лудото ми щастие
на пъпчици жадуване листят.

Не бързай да ме вземеш във съня си.
От там пристигам, синя тишина.
Намерих се от скитане в очите ти,
на разстояние между живота и смъртта.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??