12 abr 2007, 8:58

ЩЕ СЕ НАУЧА 

  Poesía
634 1 9

Ще се науча да те мразя.
Ще се науча да не изпитвам тъга.
Ще се опитвам, ако трябва и себе си ще намразя,
но ще бъдеш изтрит от ума ми отсега.
Няма да ти задавам въпроси.
Няма да те гледам с копнеж.
Отсега нататък спирам,
да се разголвам пред теб.
Няма да ти вдигам скандали.
Няма да те милвам с ръка.
Сърцето ми е сковано
и ти няма да стопиш леда.
Няма да искам да ме целуваш.
Няма да те следя с очи.
Няма вече да плувам, за да не потъна
в морето на свойте мечти.
Няма... но чакам и се надявам
да те видя и чуя твоя глас.
Виждам те и в първия момент съм щастлива,
но после ужас ме обзема.
И в горестта си себе си наказвам за това.

                                                                                                 06 г.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??