1 jun 2008, 15:20

Ще се рисувам 

  Poesía » Otra
1149 0 3

Ще ти рисувам себе си по спомен

С парченца истина по бузите

Ще ти рисувам бъдеще през спомени

С парченца истини за утрето

Ще нарисувам малка част от времето

С парченца истина в минутите

Ще обрисувам всяка част от срещите ни

В парченца истина заключени

Ще се рисувам… С парченца истина...

(... прозрачни истини са ми сълзите)...

© Вени Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??