1.06.2008 г., 15:20 ч.

Ще се рисувам 

  Поезия » Друга
1201 0 3

Ще ти рисувам себе си по спомен

С парченца истина по бузите

Ще ти рисувам бъдеще през спомени

С парченца истини за утрето

Ще нарисувам малка част от времето

С парченца истина в минутите

Ще обрисувам всяка част от срещите ни

В парченца истина заключени

Ще се рисувам… С парченца истина...

(... прозрачни истини са ми сълзите)...

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??