Родих се, за да плувам
в морето...
Чаках то да стане тихо
и спокойно...
...а морето бушуваше,
хранеше се с моето
безпокойство...
Раждам се всеки ден,
за да заплувам...
Изпращам всички
малки отливи...
Ще се родя отново,
за да посрещна
големият
Прилив!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados