7.11.2019 г., 16:33 ч.

Ще се родя 

  Поезия » Друга
335 0 9

Родих се, за да плувам

в морето...

Чаках то да стане тихо

и спокойно...

...а морето бушуваше,

хранеше се с моето

безпокойство...

Раждам се всеки ден,

за да заплувам...

Изпращам всички

малки отливи...

Ще се родя отново,

за да посрещна

големият

Прилив!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??