5 ene 2013, 23:12

Ще се срещнем 

  Poesía » Otra
492 0 0

Ще се срещнем



Вярвам в теб, Любов!

Вярвам, доверявам ти се отново.

Търся те и ще те намеря!

И сигурно ще ми избягаш отново.

Но няма нищо, Любов!

Аз пак ще ти простя.

Може малко да ти се разсърдя,

но това ще отшуми в мига,

в който раната в сърцето ми

се заздрави.

Та така, Любов...

Вярвам още в теб.

Нищо, че ранявала си ме преди.

Всеки понякога прави грешки,

пък и смятам, че човешко е да се греши.

Ще се срещнем, Любов!

Ще се срещнем, но и аз не знам кога.

А до тогава не спирай - 

вярвай в мен и търси ме.

Не спирай, не губи надежда

дори и за миг.

Аз също няма да спра.

Ще се срещнем, аз вярвам в това!

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??