Ще се срещнем, повярвай.
Няма време, което да спре лудия бяг.
Една към друга устремени сме птици,
ще се срещнем на най-тихия бряг.
Ще се срещнем, повярвай.
В сърцето е ширнала златната ръж.
И с багри, непонятно богати,
пренарежда за нас света от веднъж.
Ще се срещнем, повярвай.
Прогнозата е за слънце, никакъв дъжд.
Вятърът пред такава обич мълчи.
Синевата е наша, съдбата отваря врати.
Ще се срещнем, повярвай.
С прокопитен звън достигам там, където си.
И щом спохождаш ме с мисли и ти...
Остава ни само, да се прегърнем с очи.
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados
Ще се срещнете!