Ще се върна в тиха вечер.
С себе си ще те завия.
Като нежен, летен вятър
ще целуна твойта шия.
Ще прегръщам. Ще обичам.
Влюбен поглед как да скрия?!
Като бебе ще събличам
и до дъно ще те пия.
И макар че ще роптаеш -
в своята любов съм властен -
жарки устни ще познаеш...
Вълни дишат трепет страстен.
Ще се сливаме със устни.
Ще се леем като вино.
А звездите ще се спуснат
във очите морско-сини.
Ще се върна като вятър!
Ще се върна със росата!
Няма никакъв театър -
само отвори вратата!
Ще се върна! Чакай, мила!
В чакане брани страстта!
Ти си живата ми сила!
Обещаната мечта!
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados
И си мнооого добър!
Да!!!