9.07.2008 г., 0:57 ч.

Ще се върна! 

  Поезия » Любовна
864 0 13

 

Ще се върна в тиха вечер.

С себе си ще те завия.

Като нежен, летен вятър

ще целуна твойта шия.

Ще прегръщам. Ще обичам.

Влюбен поглед как да скрия?!

Като бебе ще събличам

и до дъно ще те пия.

И макар че ще роптаеш -

в своята любов съм властен -

жарки устни ще познаеш...

Вълни дишат трепет страстен.

Ще се сливаме със устни.

Ще се леем като вино.

А звездите ще се спуснат

във очите морско-сини.

Ще се върна като вятър!

Ще се върна със росата!

Няма никакъв театър -

само отвори вратата!

Ще се върна! Чакай, мила!

В чакане брани страстта!

Ти си живата ми сила!

Обещаната мечта!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??