22 ago 2014, 23:54

Ще си мисля за тебе... 

  Poesía » De amor
1690 0 0

 

Ще си мисля за тебе...

Когато остана сама под това тъмносиньо небе.

Накъдето и вятърът ме отвее...

и аз ще съм с тебе!

 

Нанякъде из света и аз ще поскитам.

Изгревът ме привлича, дърпа, завлича...

Само да не бе животът тъмната багра...,

тъмната багра, която сега виждам!

 

Нанякъде по света и ти ще се скиташ.

Западът ще привлича, дърпа, завлича!

Само да не те сграбчи животът със примка...

И не забравяй, че те обичам...

 

Ще мисля за тебе

когато остана сама под това тъмносиньо небе.

Накъдето и вятърът ме отвее...

и ти ще си с мене!

 

© Кейтлин А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??