21 may 2013, 10:06

Ще си платя 

  Poesía » Otra
725 0 4

 

 

Бунтар съм по душа,

на думи – хич ме няма.

По светлото греша,

а нощем – правя се на дама.

 

Със другите съм серт.

Проклетница... И то голяма.

А нощем без куверт

на бала тичам по пижама.

 

Ще мога ли веднъж

да легна и да спя спокойно?

Вземи, Животе, дръж!

Ще плащам сметките си. Тройно...

 

© Юлия Барашка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??