Бунтар съм по душа,
на думи – хич ме няма.
По светлото греша,
а нощем – правя се на дама.
Със другите съм серт.
Проклетница... И то голяма.
А нощем без куверт
на бала тичам по пижама.
Ще мога ли веднъж
да легна и да спя спокойно?
Вземи, Животе, дръж!
Ще плащам сметките си. Тройно...
© Юлия Барашка All rights reserved.