23 dic 2020, 7:39

Ще си пусна ламбада 

  Poesía » Otra
249 0 0

Пак ми се обажда

в кръста лумбагото,

 

май времето навън

ще се разваля.

 

Напук на болката,

ще си пусна ламбадата-

 

докато слънцето

се дотъркаля!

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??