23 дек. 2020 г., 07:39

Ще си пусна ламбада 

  Поэзия » Другая
248 0 0

Пак ми се обажда

в кръста лумбагото,

 

май времето навън

ще се разваля.

 

Напук на болката,

ще си пусна ламбадата-

 

докато слънцето

се дотъркаля!

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??