23.12.2020 г., 7:39 ч.

Ще си пусна ламбада 

  Поезия » Друга
251 0 0

Пак ми се обажда

в кръста лумбагото,

 

май времето навън

ще се разваля.

 

Напук на болката,

ще си пусна ламбадата-

 

докато слънцето

се дотъркаля!

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??