11 mar 2011, 20:05

Ще си тръгна 

  Poesía » Otra
457 0 0

Ще си тръгна,

нали това искаше.

Колкото да ме боли,

самотата ще прегърна.

Ще си тръгна

и няма да те питам вече

коя целуваш,

когато не целуваш мен.

Ще си тръгна,

любов и топлина

да търся с друг.

Ще си тръгна,

дори да знам,

че няма път назад.

http://www.youtube.com/watch?v=TWVUUkso6Ow&feature=related

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??