28 ene 2017, 20:40

Ще си винаги в сърцето ми 

  Poesía » De amor, Verso libre
909 1 3

Защо в тъмнината
за мен сияеш само ти.

Дори и сам в тишината

виждам теб, затворя ли очи.

 

Защо видях те и се влюбих,

не знам аз как да обясня.

Защо ума си аз загубих

Сякаш получих крила, да полетя.

 

Защо ли винаги ти се усмихвам,

щом срещаме се всеки ден!? 

.... Защото просто искам

и желая ти да си със мен!

 

Дали ще ми повярваш на това,

че искрено за чувствата си аз говоря.

Да, спокойно, това не е лъжа,

искам да съм с теб и да си моя.

 

Желанието ми е егоистично,

щом не знам какво ще чувстваш ти.

Но нека ей така лирично

да кажа: " Ти винаги ще си в сърцето ми "!

© Атанас Дизов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??