Аз всяка нощ мечтая във съня си,
но оня ден направо прекалих:
Сънувах как - далече от дома си
в таблета съм отворил нежен стих,
и го чета на хубава кенийка,
поседнали във малък, дървен бар,
на зелева салата и ракийка,
под палмите на остров Занзибар.
Край нас пищят деца и травестити.
Небето е по-чисто от сълза!
Кенийката е щръкнала в гърдите,
а в мен напира пролетна нега!
Пъпчив младеж ни носи октоподи
и тигрови скариди - по кило!
Мулатката напира… да си ходим
и в стаята да станем на кълбо!
Но аз не бързам никак към леглото,
поръчвам си едно прасе омар!
Опитвам вечерта, канадска водка,
със цвят на обработен кехлибар.
Луната се усмихва над океана!
От водката се чувствам изтрезнял.
Кенийката е супер сладурана!
С такава мацка вечно бих живял.
Сърфират три делфина по вълните,
жужат във хор стотиците щурци.
Поръчвам два коктейла Маргарита.
Над нас се реят хиляди звезди!
А мацката - разголва нежна кожа!
Гърдите й са млечен шоколад!
Захвърлям - двете вилици и ножа:
готов съм да намажа мармалад!
Щастливи се отпускаме в хотела:
матракът е достатъчно голям.
Мулатката е… мазната с Нутела,
разголена, от нищо няма срам!
Протягам се с едната си ръчичка,
докосвам я по дългите коси.
В такава нощ и със такава птичка
мъжете сбъдват своите мечти!
Но нещо в секса… не е като хората!
Събуждам се и скачам на крака.
До мен лежи - не сладката изгора,
а моята… усмихната жена!
Юри Йовев
Май 2024 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Не е лошо в Занзибар! 😀