1 ago 2010, 12:28

Ще те чакам 

  Poesía » De amor
1945 0 26

Ще те чакам

 

Ще се занижат дълги дни,

когато пак ще те копнея,

ефирът дълго ще мълчи,

но образът ти няма да бледнее.

 

И в нощите, обсипани със звезди,

аз моя поглед ще отправям,

ще избера една за теб да бди,

по нея поздрав ще изпращам.

 

Ще я помоля тя да ти шепти

това, което искам да ти кажа,

и нека с нейните лъчи

да видиш очите, които те очакват.

 

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??